Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Hello world!!!

Hello world!!! Είμαι η Πένυ και είμαι ένα travel girl!!

Δεν ξέρω αν τελικά υπάρχει γονίδιο για τα ταξίδια αλλα εγώ σίγουρα το έχω! Από μικρή λατρεύω να ταξιδεύω, να γεμίζω καινούριες εικόνες και εμπειρίες, να γυρίζω με ένα χάρτη στο χέρι, να γνωρίζω διαφορετικούς τόπους και πολιτισμούς στον κόσμο αλλά και τον κόσμο μέσα μου και να ονειρεύομαι ταξίδια.......είμαι και Υδροχόος να συμπληρώσω! Θεωρώ πως πάντα υπάρχει κάτι νέο να ανακαλύψεις είτε στην πόλη σου (η δικιά μου είναι ο αγαπημένος μου Πειραιάς) είτε στην άλλη άκρη του κόσμου, ακόμα και στα μέρη που ήδη γνωρίζουμε μπορεί  αν αλλάξουμε την οπτική μας γωνία να δουμε κάτι νέο που δεν είχαμε παρατηρήσει νωρίτερα! Η αγάπη και το πάθος μου για τα ταξίδια μπορεί και να προέκυψε και από το γεγονός ότι είμαι κατά 1/4 από τη Μικρά Ασία!

Φαίνεται πως κατέχω το μικρόβιο του wanderlust, δηλαδή της μεγάλης επιθυμίας για περιπλάνηση, κάθε φορά που ταξιδεύω νιώθω σαν μία από τις αγαπημένες μου ηρωίδες βιβλίων, την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων (Alice in Wonderland), εξού και ο συνδυάσμος τους έγινε το όνομα του blog μου!

Το Penny In Wanderland πρoέκυψε από την ανάγκη που έχω να μοιράζομαι, επομένως γράφω για να μοιραστώ εμπειρίες από τα ταξίδια που έχω κάνει, από αυτά που θέλω να κάνω αλλά και διάφορες σκέψεις μου σχετικά με ταξίδια, και γιατί όχι να εμπνεύσω και μερικά. Παράλληλα θα σας έχω travel tips αλλά και packing tips!!

 Καλωσήρθατε λοιπόν στη δική μου Wanderland!!
 Stay tuned!!

 Πένυ/Penny In Wanderland2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Πένυ για την αρχή που κάνεις και με το καλό να γυρίσεις όλο τον κόσμο και να ανεβάζεις φωτογραφίες να βλέπουμε!!    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ πολύ Ρεικακι!! :) :) Εύχομαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!! Από φωτογραφίες θα έχει μπόλικες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή