Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Στο όμορφο νησί της Πάρου για ένα γάμο


Το τελευταίο ΣΚ του Μάη επισκεφτήκαμε με τον καλό μου την Πάρο!! Για ένα ιδιαίτερο γεγονός!! Για το γάμο ενός φίλου!!

Τί ιδιαίτερο μπορεί να μου πεις έχει αυτό;;! Ένας γάμος είναι! Κι όμως δεν ήταν απλά ένας γάμος!! Ήταν η ένωση δύο ανθρώπων που αγαπιούνται, η ένωση δύο πολιτισμών, η ένωση δύο χωρών σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων!! Ένωση ουσιαστική Ελλάδας και Γαλλίας!! Και μάλιστα για την ακρίβεια έγιναν δυο τελετές, μια καθολική και μία ορθόδοξη!! Η πρώτη στο καθολικό εκκλησάκι της Νάουσας και η δεύτερη σε ένα ξωκκλήσι στην παραλία του Μοναστηρίου με θέα το γαλάζιο της θάλασσας!!

Έλληνες και Γάλλοι φίλοι του ζευγαριού ζήσαμε μια ανεπανάληπτη εμπειρία καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου!! Βλέπετε ο κουμπάρος είχε ετοιμάσει διάφορα events, κυρίως για τους Γάλλους επισκέπτες (π.χ. μαθήματα ελληνικών χορών). Την Παρασκευή το βραδάκι πήγαμε για ποτάκια στο λιμανάκι της Νάουσας, το Σάββατο ήταν οι δύο τελετές και το πάρτυ του γάμου και την Κυριακή πήγαμε μονοήμερη στην Αντίπαρο. Για την Αντίπαρο μπορείτε να δείτε το Photo diary που έφτιαξα.

Όπως καταλαβαίνετε δεν είχαμε πολύ χρόνο για άλλες δραστηριότητες!! Απολαύστε λοιπόν τη βόλτα μας στη Νάουσα μέσα από φωτογραφίες!! Μία από αυτές την έχω βάλει στην επιφάνεια εργασίας του λάπτοπ μου για να αγναντεύω λίγο από την πόλη το λευκό και το γαλάζιο της Πάρου!!


Την επόμενη φορά που θα βρεθώ στο νησί, έχω σημειώσει να πάω στο χωριουδάκι Λεύκες που δεν πρόλαβα!! Εις το επανιδείν αγαπητή Πάρος!!


Και φυσικά να ζήσετε Κώστα και Louise!!


Έχετε επισκεφτεί το νησάκι της Πάρου;; Περιμένω εντυπώσεις!!

Πένυ/Penny In Wanderland
XXX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου