Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

1 χρόνος μαζί!!! 1 χρόνος Penny In Wanderland!!!΄΄Να ζήσεις Penny In Wanderland και χρόνια πολλά,
 μεγάλο να γίνεις με ταξίδια πολλά,
παντού να σκορπίζεις της blog γνώσης το φως
και όλοι να λένε ''Ω να ένα travel blog''......΄΄


Πέρασε κιόλας ένας χρόνος που έγραψα το πρώτο μου post στο blogάκι αυτό!! Και μοιάζει με χθες!! Παρόλο που έγιναν πολλά υπέροχα πράγματα μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο!! Και για μένα και για το ''Penny In Wanderland'', που πλέον είναι κομμάτι μου και το αγαπώ πολύ!! Ήταν καιρό στο μυαλό μου η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του blog και χαίρομαι πολύ που τελικά το αποφάσισα και το έκανα πραγματικότητα!! Μόνο θετικά έχω να θυμάμαι από τότε που το δημιούργησα!! Νέες γνώσεις, νέες εικόνες, νέα άτομα, νέες ευκαιρίες!!


Μαζί μεγαλώσαμε, εξελιχθήκαμε και ωριμάσαμε αυτόν τον ένα χρόνο!! Η αλήθεια είναι ότι με έβγαλε λίγο και από το τέλμα που είχα φτάσει με μια άλλη μου μεγάλη αγάπη, την ψυχολογία. Είμαι στη διαδικασία της απόκτησης ενός μεταπτυχιακού διπλώματος στην Συμβουλευτική Ψυχολογία το οποίο όσο όμορφο είναι κι αυτό το ταξίδι τόσες αναποδιές παράλληλα μου έφερε, αναποδιές που με έκαναν να αναθεωρήσω αρκετά κάποια κομμάτια της ζωής μου και να αρχίσω να χαίρομαι περισσότερο τις μικρές στιγμές και να μην ανησυχώ για ''βλακείες'', να δίνω λιγότερη σημασία σε κάποιες συμπεριφορές και να μην ανέχομαι άλλες. Με βοήθησε να ανοίξει λίγο παραπάνω το μυαλό μου που πάντα ήταν ανοιχτόμυαλο, αλλά τώρα παραμεγάλωσε και χωράει όλον τον κόσμο. Γιατί υπάρχει ένας όμορφος κόσμος εκεί έξω που σε περιμένει να τον γνωρίσεις!!


Πάντα τα ταξίδια με βοηθούσαν να αλλάξω παραστάσεις, να ξεφύγω από την ρουτίνα και να πάρω δυνάμεις για το παρακάτω!! Και να απολαμβάνω πιο έντονα τις στιγμές!! Και ο πρώτος χρόνος του blog είχε αρκετά!! Και εντός και εκτός Ελλάδος!! (Όχι ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν ταξίδια!!) Έχω να θυμάμαι Στοκχόλμη για δεύτερη φορά, Θεσσαλονίκη για τέταρτη, Πήλιο, Συκιά Κορινθίας για πολλοστή, Βαρσοβία, Βουκουρέστι, Πάρο, roadtrip στη Νότια Πελοπόννησο, Μιλάνο για δεύτερη φορά.....όλα ξεχωριστά το καθένα για τον δικό του λόγο!! Και ταξίδια που έρχονται πριν τελειώσει το 2016!!


Σ'ευχαριστώ που διαβάζεις το blog μου!! Σ'ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου και μου δίνεις δύναμη καλέ μου αναγνώστη να συνεχίσω!! Ελπίζω να σε εμπνέω και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να το κάνω!! Γιατί τα ταξίδια είναι κομμάτι του εαυτού μου και θα συνεχίσει να είναι!! Σ'ευχαριστώ που μου στέλνεις απορίες, γιατί χαίρομαι πάντα να της απαντάω!! Και να μαθαίνω κι εγώ μέσα από αυτό!! Σ'ευχαριστώ που είσαι εδώ και ελπίζω να συνεχίσεις να είσαι!!!


Αν ήταν να κάνω μια ευχή για τα γενέθλια του Penny In Wanderland θα ήταν σίγουρα περισσότερα ταξίδια και εμπειρίες!! Γιατί με γεμίζουν και μπορώ να βλέπω και όλα αυτά που συμβαίνουν με άλλη οπτική!


Χρόνια σου πολλά Penny In Wanderland!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου