Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Οι 4 αγαπημένες μου ταινίες για την Ρώμη
Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις με περιμένει για ακόμη μία φορά να την εξερευνήσω από κοντά! Και θα έχει σίγουρα λαχταριστές μακαρονάδες, φρεσκοψημένη πίτσα και το καλύτερο παγωτό!!! Γι'αυτό stay tuned και και ακολούθησέ με και στο Instagram για φωτογραφίες και Instagram stories από την Αιώνια πόλη!

Κάθε φορά που θέλω νοερά να βρεθώ στην Ρώμη, βάζω ταινιούλα, φτιάχνω ποπ κορν και απολαμβάνω νοερά τη βόλτα μου στην πρωτεύουσα της Ιταλίας μαζί με τους πρωταγωνιστές!

Οι αγαπημένες μου ταινίες (τις οποίες βλέπω ξανά και ξανά) είναι οι παρακάτω!!  


1. Διακοπές στη Ρώμη (Roman Holiday)-1953

Η πριγκίπισσα Άννα, ο Αμερικάνος δημοσιογράφος και η Αιώνια Πόλη! Και ο έρωτας! Ο σκηνοθέτης μας ξεναγεί στην Ρώμη των 50's και μας δείχνει τα καλύτερά της, από τις πλατείες και τα καφέ μέχρι την μόδα της εποχής εκείνης! Μια Audrey Hepburn στυλάτη as always!

Official Trailer 2. Eat Pray Love-2010

Ένα βιβλιο που έγινε ταινία! Μία από τις στάσεις της Julia Roberts στην ταινία είναι και η Ρώμη!! Εκεί θα αγαπήσει το ιταλικό φαγητό και θα μάθει την καθημερινή ζωή των Ρωμαίων! Και φυσικά θα ερωτευτεί την πόλη και την dolce vita!! 

Official Trailer 3. Στην Ρώμη με αγάπη (To Rome with love)-2012

Ο αγαπημένος μου Woody Allen μας μεταφέρει σε μια ευχάριστη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Ιταλίας. Τέσσερις ιστορίες ξεδιπλώνονται με φόντο ''την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου'', όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος ο Woody! Και γιατί να διαφωνήσουμε άλλωστε;;

Official Trailer 4. Η τέλεια ομορφιά (La grande bellezza)-2013 

Η Ρώμη στην πιο καρτποσταλική εκδοχή της. Ο Sorrentino αποκαλύπτει τις πιο όμορφες γωνιές της πόλης και ζωγραφίζει το πορτρέτο της στο σήμερα μέσα από εκπληκτικά πλάνα και μουσική. Όταν τέλειωσε η ταινία θυμάμαι να μένω μαγεμένη από την τέλεια όμορφιά της Αιώνιας πόλης και να θέλω να την ξαναεπισκεφτώ!

Official Trailer 

   

Ποιές άλλες ταινίες που διαδραματίζονται στην Ρώμη έχεις να μου προτείνεις;

Πένυ/Penny In Wanderland
XXX 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου